Hjem > Nyheter > Innhold

Det første landet som (ødelegger) på grunn av den nye kronen

Aug 31, 2020

Det første landet som" ødelegger" på grunn av den nye kronen

01

Det er fyrstedømmet Hutt River, et miniatyr landlocked land i Australia, som har vært" grunnlagt" i 50 år.


Den siste lederen (to generasjoner) av Hutt River-fyrstedømmet, prins Cassley, sa:" Det er trist å se at landet som ble opprettet av min far i 50 år, må ende i mine hender."


I 1969 var Leonard, faren til prins Cassiley på den tiden, opprinnelig hvetebonde. På grunn av svikt i kommunikasjonen med den australske regjeringen på grunn av hvetekvoteproblemet, tok han tronen i sinne og kunngjorde etableringen av monarkiet i Hutt River-fyrstedømmet.


Landet har et areal på omtrent 75 kvadratkilometer og en befolkning på 26 personer. Den australske regjeringen er for lat til å ta hensyn til dem, og sier at dette bare er en" kommersiell oppførsel" av en" privat gård" ;. Fyrstendømmet selv gjør en god jobb med å utstede pass og valuta, tilby firmaregistrering og publisere frimerker.


I år, på grunn av den nye kroneepidemien, har turismeinntektene blitt null, og prinsen er også fortvilet og klarer ikke å betale skatt på 3 millioner australske dollar til den australske regjeringen, så han har ikke noe annet valg enn å kunngjøre salget av landet og tilbake til Australia.


02

Land med" null bekreftet" så langtDet er for tiden 10 land uten bekreftede tilfeller av den nye kronen, som er: Palau, Mikronesia, Marshalløyene, Nauru, Kiribati, Salomonøyene (Salomonøyene), Tuvalu (Tuvalu), Samoa (Samoa), Vanuatu (Vanuatu) og Tonga (Tonga).


Deres felles trekk er at øya-landene i Stillehavet virkelig kan isoleres fra verden etter blokaden.


Vi er kanskje mer kjent med Palau i disse landene. Selv om Palau har det vakreste havet i verden, kan vi bare sette pris på det av våre egne folk for øyeblikket, og turistindustrien kan ikke holde det opp. Så president Palau kunngjorde nylig at" nødvendig" flyreise gjenopptas 1. september. Jeg lurer på om epidemien kan forhindres innen da.


I tillegg har Turkmenistan, et sentral-asiatisk land, ennå ikke varslet de bekreftede tilfellene av den nye kronen, men folk fortsetter å dø av lungebetennelse, så folk fra alle samfunnslag er i tvil.


03

Land der boligprisene har steget i været på grunn av epidemienUnder epidemien innledet Seoul, Sør-Korea en økning i boligprisene.


Sør-Korea gikk inn i en periode med skyhøye boligpriser i 2017. Så langt har boligprisene i Seoul steget med mer enn 50%, den raskeste økningen i verden. I år har' s epidemi født" panikkhus" oppførsel. I juli nådde transaksjonsvolumet av sørkoreansk eiendom 141.000, en betydelig økning på 110% fra samme periode i fjor.


I tillegg har prisene på leiligheter i Seoul steget kraftig med 52%, og til og med en høyhus i Seoul åpnet for salg med 110 enheter, men det tiltrukket mer enn 37.400 mennesker til å komme for å bekrefte budet. Vinningsgraden var så lav som 340: 1, som er veldig grusom og oppdaterte byen Seoul. Den høyeste rekorden i pre-salg historie.


04

Kanadiere" fange" AmerikanereSiden mars har grensen mellom USA og Canada blitt stengt, og de siste nyhetene sier at stengningen av grensen mellom de to sidene vil bli forsinket til 21. september. Men kanadiere har oppdaget at flere og flere amerikanere fortsatt prøver å kom hit, og de er ikke isolerte, og de reiser rundt!


Gapet som amerikanerne utnytter kalles" Alaska smutthull". De trenger bare å fortelle transittansvarlige at de kjører til Alaska, og de kan komme inn i Canada lovlig (fordi Alaska ikke grenser til USA, og det er et Canada i mellom, og amerikanere må passere gjennom Canada for å reise til Alaska).


Senere, for å lukke dette smutthullet, utstedte Canada en ny regel 31. juli: Alle utenlandske borgere som reiser til Alaska gjennom Canada, må være i fem utpekte provinser Alberta, Saskatchewan og British Columbia. Kryss grensen ved grenseovergangsstedet, og sett en etikett på bakspeilet til hvert transittbil som indikerer tidspunktet når kjøretøyet må forlate grensen. I tillegg kan manglende overholdelse av regelverket resultere i en bot på opptil $ 750.000 og seks måneders fengsel.


På grunn av den forferdelige epidemien i USA er kanadiere nå veldig redde for" amerikanerne kommer." Når de finner en bil med amerikansk bilskilt, må de lage en rapport. Generelt får de bøter på 1200 kanadiske dollar når de blir fanget.


05

GG quot; vill gutt" forårsaket et nytt utbrudd i MelbourneI løpet av denne perioden ble Australia fanget i hengemyret av det andre epidemien. Victoria, med Melbourne som hovedstad, ble det hardest rammede området og implementerer nå de strengeste epidemiforebyggende tiltakene. Pårørende og venner er i Melbourne.


Årsaken til dette utbruddet var faktisk to bjørnebarn!


Den lokale helseavdelingen kunngjorde nylig kilden til den andre infeksjonsbølgen. Det var en familie på fire som hadde kommet tilbake fra utlandet og utviklet symptomer etter retur til Australia. De sjekket inn på et 4-stjernershotell i Melbourne for karantene 15. mai, men to bjørner. Barnet visste ikke om det var lei eller skyldte. Han smurte til og med avføring på veggen i rommet, noe som gjorde at rommet ikke lenger levde. Så sikkerheten tok familien til å bytte rom. Noen sykepleiere ble kalt til dette rommet. I prosessen kan det være noen som er smittet med et virus.


Det&# 39 er mer målløs er at familien fikk lov til å dra ut senere og kunne ta seg en tur rundt i restauranten. Det ble ikke bekreftet før 3 dager senere at de allerede hadde kontaktet mange mennesker.


Familien ble diagnostisert som positiv for den nye kronen 18. mai. To sikkerhetsvakter og en ansatt på hotellet ble smittet i løpet av en uke etter det. I midten av juni hadde totalt 17 ansatte på hotellet og deres nære kontakter testet positive for viruset.


Ser vi på september, er det magiske 2020 nesten over!