Hjem > Nyheter > Innhold

Supertankers angrepet, PA66 ABS PP PC Råvarepriser Steg

Nov 27, 2020

Supertankere angrepet, råvareprisene steg


Rakettangrep mot Saudi Superdepot!


23. november ble Saudi Aramco angrepet av en rakett, som sprengte lagertanken på Saudi Aramcos superoljefelt og sendte opp soppskyen på stedet!

Angrepet på Saudi Aramco, et av verdens ledende oljeselskaper, utløste en økning i råoljeindeksen. Amerikansk råolje og Brent-råolje nådde nye høyder i år.

En ytterligere økning i amerikanske COVID-19-tilfeller dempet etterspørselsytelsen, og med svake amerikanske økonomiske data som også dempet sentimentet, falt Brent-råoljefutures. I en offentlig tale uttrykte den tyske kansleren Angela Merkel mer bekymring for det nåværende utbruddet i ulike land og foreslo at kontrolltiltak ville vare til jul og nyttår, og at etterspørselen ikke ville bli betydelig bedre, noe som motvirket den positive støtten fra vaksineutviklingsprosessen.


Lukk nov. 26: WTI er stengt for Thanksgiving; I januar falt Brent 0,81, eller 1,7 prosent, til 47,8 dollar fatet. SC2101 var opp 2 yuan på 291,2 yuan per fat.


Markedet venter på det vanlige Opec-møtet 30. Analytiker Paul Horsnell skrev i et notat at mens Opec og dets kuttende allierte forventes å utvide eksisterende produksjonskutt, vil den siste økningen i oljeprisen gi begrunnelse for noen motvillige medlemmer, inkludert Irak og De forente arabiske emirater, for å kutte produksjonen. Som et resultat sier Opec-observatører og noen delegater at de forventer at forhandlingene blir anspente når ministrene møtes på videokonferanse 30. For det første er det fortsatt det mest sannsynlige scenariet å utvide dagens produksjonsnivå, men noen vanskelige samtaler om avtalens fremtid - og selve alliansen - kan komplisere beslutninger. I tillegg kan De forente arabiske emirater trekke seg fra produksjonsreduksjonsavtalen. Oljeprisen falt fra nesten åtte måneders høyder blant ryktene om uenighet innen Opec og en økning i romanen Coronavirus lungebetennelse tilfeller i Europa og USA fortsatte å veie på etterspørselen.


Selskap: Julier(Xiamen) Technology Co., Ltd

ADD.:Xiamen City, Fujian, Kina

Tlf: +8613950095582(Linda Xie)

Email:Linda@juliertech.com