Hjem > Nyheter > Innhold

Sør-Amerika steg med 213%, og høye fraktpriser fortsatte!

Dec 27, 2020

Sør-Amerika steg med 213%, og høye fraktrater fortsatte!

For noen dager siden sa speditører og transportører at økningen i etterspørsel etter gods fra Asia til østkysten av Sør-Amerika vil holde containerfrakten på rekordhøye minst til februar neste år. Havnestopp og alvorlig containermangel er fortsatt flaskehalser. Den søramerikanske speditøren har mottatt et tilbud på rundt US $ 10.000 fra Kina til den østlige ECSA-havnen i Sør-Amerika i januar.


Som et resultat blir noen speditører og transportører belastet ekstra avgifter for å sikre levering av containere, mens Hapag-Lloyd bruker frakoblede frysebeholdere som tørre containere for å lindre utstyrsmangel.


I henhold til Shanghai Container Freight Index er den gjennomsnittlige spotfraktprisen fra Shanghai til Sør-Amerika US $ 6,256 / FEU. Satsen økte med omtrent 213% fra året før.


Brexit betyr at Storbritannia ikke lenger vil være bundet av handelsavtaler mellom EU og fremmede land, og vil heller ikke nyte handelsavtaler med EU-land. Og hvis det ikke er andre bilaterale handelsavtaler, vil handel mellom Storbritannia og disse landene følge de generelle reglene i WTO, som vil påvirke fortollingsprosessen, tollsatser og mange andre koblinger knyttet til varetransport.