Hjem > Nyheter > Innhold

5G stjerners plast-pps

Jun 30, 2020

PPS materiale har utmerket omfattende ytelse og er det største utvalget av spesielle engineering plast. Det er kjent som følgende polykarbonat (PC), polyester (PET), polyoksymetylen (POM), nylon (PA), og polyfenylen eter (PPO) Den "sjette største ingeniørplasten i verden" er også en av de åtte store luftfartsmaterialene, hovedsakelig brukt i bilindustrien, elektronisk og elektrisk, mekanisk industri, petrokjemisk industri, farmasøytisk industri, lett industri, militær industri, luftfart og andre felt.


1. Utmerket PPS ytelse og stort potensial for 5G søknad


Med kommersialisering av 5G, materialer har også kommet inn i 5G-æraen. Som en spesiell ingeniør plast med utmerket omfattende ytelse, PPS har også stort applikasjonspotensial innen 5G kommunikasjon:

PPS-filmen har utmerket høy temperatur motstand, dimensjonal stabilitet, dielektriske egenskaper, flamme retardancy og kjemisk stabilitet. Den kan brukes i 5G mobiltelefon fleksible kretskort, som kan redusere høyfrekvente overføringstap og sikre signaloverføring i høytemperatur og høy luftfuktighet miljøer. Stabiliteten kan også brukes innen kjøretøy og basestasjoner.

PPS-filmen har utmerket høy temperatur motstand, dimensjonal stabilitet, dielektriske egenskaper, flamme retardancy og kjemisk stabilitet. Den kan brukes i 5G mobiltelefon fleksible kretskort, som kan redusere høyfrekvente overføringstap og sikre signaloverføring i høytemperatur og høy luftfuktighet miljøer. Stabiliteten kan også brukes innen kjøretøy og basestasjoner.

2. Sammenligning av de to mainstream løsninger av 5G plast antenne elementer, PPS selektiv plating dominerer


Antenneelementet er en komponent på antennen, har funksjonen til å styre og forsterke elektromagnetiske bølger, og er en av de viktigste komponentene i antennen. I henhold til antennens form inneholder antenneelementets form også en rekke stenger, plan, etc.; i henhold til prosessteknologi, er det hovedsakelig metallplater, PCB-patcher, plast, etc.


I 5G-æraen, på grunn av kort overføringsavstand og stort tap av 5G millimeter bølge, dekningen av enkelt basestasjon er svekket, tettheten av basestasjonen økes, og den tradisjonelle MIMO-teknologien oppgraderes til Massiv MIMO-teknologi, noe som gjør at antall antenner øker geometrisk, og når 64/128/256 Antall antenner som kjører en enkelt basestasjon har økt dramatisk, og det er stor etterspørsel etter antenneløsninger som er lette, små og kostnadseffektive.


Den tradisjonelle metall, PCB patch oscillator, etc., er dyre og tunge, og er ikke lett å installere, så 5G plast antenne oscillatorer med høy presisjon, lav vekt og lave kostnader favoriseres av terminaler.


For tiden er det to hovedløsninger for plast vibratorer, den ene er LDS-prosessen, og den andre er selektiv plating ved hjelp av PPS eller LCP.


I antenneindustrien ble plast vibrator først introdusert i masseproduksjon av LDS-prosessen. LDS-LCP materialet brukes hovedsakelig, tettheten er 1.81g/cm3, vekten er stor og materialkostnaden er høy, kravene til injeksjonsstøpeprosessen er høy, og alle beleggflatene i LDS-prosessen må utføres. Laser laser gravering prosess, laser gravering kostnaden er høyere, og effektiviteten av kjemisk plating prosessen er lave kostnader. LDS laserprosessen er egnet for små elektroniske enheter og er for tiden mye brukt i mobiltelefonantenner og ulike typer smarte terminalantenner.


I den selektive plating prosessen, materialet bruker PPS + 40% GF og tettheten er 1.66g/cm3. Den produserte vibratoren har lavere vekt og lavere materialkostnad enn LDS-LCP-material vibratoren. Samtidig er strukturen relativt stabil, noe som bidrar til å forbedre utbyttet. Den selektive platingprosessen er egnet for større utstyr, inkludert makrobasestasjonsantenner.


Derfor, av de to alternativene for plast vibratorer, selektive elektroplated plast vibratorer har fordeler i ytelse og behandling effektivitet, og forventes å bli en av de vanlige tekniske løsninger for 5G antenne vibratorer.

Plast vibratorer har fordelene med høy presisjon, høy integrasjon, sterk plastisitet, lav vekt, og lave kostnader. Som en ny type vibrator brukes de i 5G-makrobasestasjoner for å redusere antennens vekt og forbedre produksjonseffektiviteten. I dag har terminalprodusenter som Huawei, ZTE og Nokia en høy grad av anerkjennelse for plast vibratorer, og industrikjedeselskaper distribuerer aktivt